2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BANKA HESAP NUMARALARI VE AÇIKLAMALAR.

2023-2024 ŞEHİT TEVHİT AKKAN ANAOKULU OKUL HESAP BİLGİLERİ

Sayın Velilerimizin Dikkatine

Okulumuz Katkı Payı, Okul Aile Birliği ve Çocuk Kulübü Banka Hesap Bilgilerimiz Aşağıda Listelenmiştir. Lütfen Katkı Payı hesabını Okul Aile Birliği hesabı ve Çocuk Kulübü Hesabı İle karıştırmayınız. Yanlış hesaba yatan her ücretin doğru hesaba aktarımında ilgili banka tarafından EFT-HAVALE ücreti kesilmektedir. İlginize teşekkür eder sizlere iyi günler çocuklarımıza mutlu tatiller dilerim.

ŞEHİT TEVHİT AKKAN ANAOKULU OKUL KATKI PAYI BANKA İBAN BİLGİLERİ

ŞUBESİ               : Halkbank  Eryaman Şubesi

ALICI ADI           : Şehit Tevhit Akkan Anaokulu

İBAN NO             : TR47 0001 2001 3870 0005 1000 47

MİKTAR             :  Her Ay 640,00 TL.

NOT: MEB İlköğretim ve Okulöncesi Eğitim Kurumları Yönetmeliği-Okul Veli Sözleşmesi Gereği Alınacak Katkı Payı 640,00 TL. Her Ayın 15-20 İ Arasında Yatırılacaktır. Açıklama Kısmına çocuğun Adı Soyadı Yazılacaktır.

ŞEHİT TEVHİT AKKAN ANAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI BANKA İBAN BİLGİLERİ

ŞUBESİ               :  Halkbank  Eryaman Şubesi

ALICI ADI           : Şehit Tevhit Akkan Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanlığı

İBAN NO             : TR65 0001 2001 3870 0016 1000 08

MİKTAR             :  Kişisel Temizlik Sosyal Etkinlik vb. Bağışlar için  ( 1. Dönem )

NOT: MEB Okul Aile Birliği Yönetmeliği-Okul Veli Sözleşmesi Gereği Çocukların Her türlü Kişisel Temizlik-Sosyal Etkinlik, Personel, Okul Bakım Onarım vb. İhtiyaç Giderleri İçin Alınan Ücretin Yatırılacağı Hesaptır. Açıklama Kısmına çocuğun Adı Soyadı Yazılacaktır.

ŞEHİT TEVHİT AKKAN ANAOKULU ÇOCUK KULÜBÜ BANKA İBAN BİLGİLERİ

ŞUBESİ               : Halkbank Eryaman Şubesi

ALICI ADI           : Şehit Tevhit Akkan  Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanlığı

İBAN NO             : TR11 0001 2001 3870 0016 1000 10

MİKTAR             : Aylık iş günü hesabı ile ücret belirlenmektedir.

NOT: MEB Çocuk Kulüpleri Yönergesi-Okul Veli Sözleşmesi Gereği Çocuk Kulübü Etkinlikleri ve Gıda Giderleri İçin Her Ayın 1-5 Arası Yatırılacak Hesaptır. Açıklama Kısmına çocuğun Adı Soyadı Yazılacaktır.