Şehit Tevhit Akkan Anaokulu
DEVLET MAH. 262 CAD. ŞEHIT TEVHIT AKKAN ANAOKULU BLOK NO 8 ERYAMAN ETİMESGUT / ANKARA

VİZYON

Öğrencilerine; tüm gelişim alanlarına yönelik zengin yaşam tecrübesi kazandıran, ülkesini sevdirerek kültürel değerlerini benimseten, Türkçe dilini kullanmaya yönelik etkin çalışmalar yapan, çevre bilincini kazandıran, temelleri sağlam nesiller yetiştiren bir okul olmak

MİSYON

Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, öğrencilerimizi ilköğretime hazırlamak, tüm gelişim alanlarını desteklemek, Atatürk´ü Vatanını, Milletini seven çocuklar yetiştirmek.

BAŞARILAR

BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU OKUL, EKO OKUL, YEŞİL BAYRAK ,OKULUM TEMİZ BELGESİ, ULUSAL KALİTE ETİKETİ ÖDÜLLERİ BULUNMAKTADIR.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM (SABAH-ÖĞLEN) AYRICA ÇOCUK KULÜBÜ UYGULAMASI VARDIR

İKİLİ EĞİTİM (SABAH-ÖĞLEN) AYRICA ÇOCUK KULÜBÜ UYGULAMASI VARDIR

Ders Başlama ve Bitiş

07.50-12.50 SABAHÇI 13.10-18.10 ÖĞLENCİ 12.50-17.50 ÇOCUK KULÜBÜ ÇALIŞMA SAATLERİDİR.

Okul Servisimiz Yoktur.

İl Merkezine 25 km. İlçe Merkezine 5 km.dir.

Eryaman Devlet Mah. 46522 Ada 262. Sok. No:8 ETİMESGUT/ ANKARA

Proje Çalışmaları

Okulumuzda E-Twinning başta olmak üzere bir çok ulusal ve okul bazlı projeler yürütülmektedir.

ERASMUS PROJESİ YAZIM AŞAMASINDA

Diğer Hususlar

Okulumuza ayrıca stakkananaokulu@gmail.com adresinden ulaşıp görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.